Rommene

Alle rommene på Moen gård har et tema.  Noene av møblene har vært på gården, men de fleste er funnet hos brukt- eller antikvitetshandlere.   Alle senger er minst to meter lange og i vintersesongen sover man varmt og lunt under lange dundyner.  Sengetøyet er delikat lavendelduftende.

Du kan desverre ikke ta med deg kjæredyrene dine inn på rommene våre da vi også må ta hensyn til gjester som har allergi.

Bamserommet

 

Dette rommet har vakre gobelingardiner med bamsemotiv som ble funnet i en butikk og ikke kunne motståes.  På loftet satt en gammel, sliten  bamse med knappeøyne.  Disse to tingene tilsammen gjorde at vi måtte ha et bamserom.  Nå leter vi etter bamser til samlingen vår når vi er ute og reiser eller på besøk, men ofte får vi også bamser i gave.  Alle bamsene har navn etter den som har gitt den eller den som har foranlediget kjøp av en bamse, så som Moe, Margit, Køben osv. Om sommeren får gobelingardinene ferie fra solen. 

Golfrommet

 

Golfrommet har  en praktfull utsikt til golfbanen, og om morgenen i golfsesongen blir man vekket av små ”ping” fra slagene på banen..  Golfbanen har 18 hull og  er kjent for et spektakulært landskap.  Åtte av hullene ligger på Moen gårds grunn.  På golfrommet er det tema fra golfens verden, det er  bl. a. bilder fra St. Andrews, ”verdens første golfbane” i Skottland.

Fjordrommet

 

I fjordrommet er det den kjølige, blå fargen fjorden har en regnværsdag som har inspirert til navnet og også noen vakre engelske broderte gardiner med blå blomster.  Fjordrommet har vakker utsikt til Randfjorden.

Skogrommet

Skogrommet er et enkeltrom, men ekstra seng kan settes inn slik at rommet kan beboes av to personer.  Veggene er beroligende grønne og det er utsikt mot skogen.